Online Bestellen

Service & Garantie

Service en garantie staan bij Boetiek Fleur hoog in het vaandel.
Zo bestaat onze service uit het zoveel mogelijk  op uw wensen afgestemde bezorgtijdstip  in Oude Pekela en worden uw bloemen rechtstandig in een vaas met water vervoerd.
Op die manier komen ze in optimale conditie bij onze  klanten aan.

Wij bezorgen twee keer per dag. Normaal gesproken ´s morgens tussen 10.30 en 12.00 uur en ´s middags tussen 15.30 en 18.00 uur. Opdrachten naar  adressen in Oude Pekela, een half uur voor deze begintijden doorgegeven gaan nog met de eerstvolgende bezorgronde mee.
Hoewel wij het liefst de bezorging aan u persoonlijk overhandigen geven wij  bij uw afwezigheid deze indien mogelijk bij één van uw buren af.
Ook kan het voorkomen dat we de bestelling weer mee moeten nemen naar de winkel.
Veelal wordt u middels een briefje in de bus geïnformeerd waar u uw bestelling kunt af halen.

In bijzondere gevallen wijken we op uw verzoek van de bezorgtijden af om u volledig tot dienst te zijn. Tijdens vakantieperiode´s, bijzondere dagen (Valentijnsdag en Moederdag) en de dagen voorafgaande aan de kerstdagen moet u rekening houden met aangepaste bezorgtijden.
Hoewel onze leveranciers ons de beste kwaliteit en versheid van de bloemen garanderen kan het altijd voorkomen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zullen er alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen.